Reist u vanaf 1 oktober met een huurcamper?

winterklare campers

Als uw klanten na 1 oktober met een huurcamper reizen in Denver of Finland, dan is de kans groot dat de camper winterklaar is gemaakt. Reizigers moeten dan met enkele zaken rekening houden.

Winterklare campers in Denver

Onze verhuurder Apollo hanteert het winterklaar protocol bij de verhuurlocatie Denver vanaf 1 oktober, 2019. Dit houdt in dat alle huurcampers worden gedraineerd en reizigers de camper niet meer mogen vullen met water. Dit geldt voor de watertank en afvoer, waardoor de waterkraan, toilet en douche niet gebruikt kunnen worden. De toilet kan enkel gebruikt worden door RV antivries vloeistof te gebruiken bij het doorspoelen. Op deze manier voorkomt Apollo vriesschade aan de huurcamper.

Ook als de temperaturen in Denver boven het vriespunt zijn, is dit protocol de komende maanden van kracht. Het weer in Denver kan namelijk onvoorspelbaar en veranderlijk zijn.

Winterklare campers in Finland

Ook onze verhuurder Touring Cars neemt maatregelen tijdens het winterseizoen. Voor de huurcampers op alle locaties in Finland geldt dat deze ontdaan zijn van water en dit niet mag worden bijgevuld tijdens het reizen. Voor gebruik van de toilet en douche kunnen reizigers gebruik maken van de faciliteiten op campings.