Vroegboekkortingen op Reizenpercamper.nl

vroegboekkortingen worldwide campers

Vroegboekers profiteren van voordeel bij camperreizen

Het huren van een camper neemt vaak een flink deel van het vakantiebudget in beslag. Hoe kunt u de kosten zoveel mogelijk inperken? Het ervaren team deelt graag haar tips en raadt haar klanten aan zo ver mogelijk van te voren te boeken. Hoe eerder u boekt, des te groter de keuze en hoe interessanter de vroegboekkortingen zijn.

Boek uw huurcamper met vroegboekkorting

Door de lastminute trend die de afgelopen tien jaar de reiswereld langzaam heeft overgenomen denken veel mensen dat dit ook voor camperhuur geldt. Helaas hebben veel verhuurders, vooral in het hoogseizoen, maar beperkte beschikbaarheid. Om geen ‘nee’ te hoeven horen of geconfronteerd te worden met torenhoge kosten, is het verstandig uw reisplannen al in een vroeg stadium vast te leggen. Daarnaast worden er maar zelden lastminute kortingen gegeven door camperleveranciers. Doordat veel leveranciers werken met flex-tarieven (het zogenaamde vraag- en aanbodsysteem) is op korte termijn zelden nog een scherp tarief te vinden. Vroeg in het boekingsseizoen, als er nog voldoende beschikbaarheid is, zijn de tarieven echter een stuk gunstiger.

Boek uw camper nu al voor 2020

De tarieven van verschillende Amerikaanse en Canadese verhuurders zijn al bekend: Apollo USA, Best Time USA, Canadream, Cruise America, Cruise Canada, El Monte, Fraserway en Mighty USA. Indien u nu al boekt voor 2020, ontvangt u vroegboekkortingen tot wel 20%. Maak een gratis en vrijblijvende offerte in het menu van de website en bekijk de kortingen. Heeft u vragen over de tarieven of de vroegboekkorting? Neem dan contact op met ons customer service team.

Wanneer kunt u het beste uw camper boeken?

Rond de zomermaanden worden de tarieven voor Noord-Amerika (Amerika en Canada) en Australië en Nieuw-Zeeland voor het daaropvolgende jaar bekend gemaakt. Voor Europa, Zuid-Amerika en Zuidelijk Afrika kunt u meestal vanaf oktober boeken voor het jaar daarna. Bent u van plan in het hoogseizoen te gaan reizen? Dan is het zeker aan te raden voor december uw huurcamper te reserveren.

Vraag nu uw vrijblijvende offerte aan

Wij werken samen met ruim 30 aanbieders wereldwijd en kan hierdoor altijd een scherpe offerte bieden. Wij helpen u graag bij het plannen van uw route en het beantwoorden van vragen over verschillende campertypes. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.