Over ons

Team Reizenpercamper.nl 2018

Worldwidecampers

Alle camper offertes en reserveringen worden uitgevoerd door WorldwideCampers, specialist in camperhuur wereldwijd. De ervaren medewerkers van Worldwidecampers, nemen met u de gratis offerte door, bekijken direct beschikbaarheid en adviseren wventuele alternatieven.

Sambasso

Sambasso is een unieke samenwerking van gespecialiseerde reisaanbieders en reisspecialisten bij u in de buurt. Gezamenlijk bieden we u een uitgebreid en wereldwijd aanbod van reizen in diverse prijscategorieën, van eenvoudig tot super-de-luxe. U boekt de reis zoals u zelf wilt: direct via de website van de aanbieder of met hulp en advies van de reisspecialist bij u in de buurt. Hoe u ook boekt, u en/of de thuisblijvers kunnen dus altijd een beroep doen op de lokale reisspecialist die uw reis van A tot Z regelt. Dat maakt het boeken bij Sambasso veilig en vertrouwd.

U herkent de deelnemers van Sambasso aan het opvallende Sambasso logo. Een logo dat staat voor kwaliteit, juist omdat we weten hoe belangrijk die vakantie voor u is. Ontdek ons veelzijdige reisaanbod op www.Sambasso.nl!