Jeep met caravan combineert natuur en stad in VS

Jeep met caravan

Totale onafhankelijkheid dankzij de Jeep met caravan

Ervaar de vrijheid en flexibiliteit dankzij de Jeep met caravan! Bij ReizenPerCamper kunt u vanaf nu de perfecte combinatie huren: een stoere Jeep en hippe caravan van partner Best Time RV. Overnacht op camperplekken in de spectaculaire nationale parken en verken de stadsattracties die eigenlijk alleen per huurauto goed bereikbaar zijn.

Vanwege de rijke diversiteit aan natuurwonderen, die zeer toegankelijk zijn en waar je bovendien comfortabel kunt kamperen, is Amerika al decennia het aantrekkelijkste land van de wereld om per camper te bereizen. Toch kan zo’n droomreis ook beperkingen hebben, weten inmiddels miljoenen camperaars: een grote stad bezoeken met zo’n bakbeest van bijna acht meter is er vaak niet bij. Even boodschappen doen bij de Walmart wordt al gauw een onderneming die je een halve dag kost. En ook sommige afgelegen wandelpaden in de nationale parken zijn niet bereikbaar met de camper, vanwege te krappe haarspeldbochten, te lage bergtunnels, onverharde wegen of te krappe parkeermogelijkheden. Niet voor niets hangen Amerikaanse camperaars hun auto achter hun mobile home of recreational vehicle, zoals zij zo’n rijdend vakantiepaleis noemen.

Die flexibiliteit maakt jaloers. ReizenPerCamper, specialist in comfortabele kampeerreizen, komt nu met een oplossing. Aan het aanbod van partner Best Time RV is de combinatie van een stoere Jeep Wrangler terreinauto met hippe Winnie Drop 170S caravan toegevoegd. De lichtgewichtcaravan, het troetelkind van het beroemde campermerk Winnebago, biedt veel luxe: een toilet, warm water, tv en een keukentje met magnetron, fornuis en een koelkast. Sommige modellen hebben zelfs een zogenoemde slide out, extra leefruimte die aan de zijkant ontstaat zodra je op de knop drukt. Maar de grootste luxe is de vrijheid die de kampeerder krijgt dankzij de Jeep. De Wrangler is met zijn enorme power elk terrein de baas en ook zeer wendbaar. En zo wordt het dus bijvoorbeeld mogelijk om in één reis in San Francisco de beroemde Lombard Street af te slalommen, door de stam van een gigantische kustsequoia te rijden en diep in de Yosemite Valley te kamperen, tussen de imposante rotswanden, in gezelschap van zwarte beren.

Neem contact op met één van onze medewerkers voor meer informatie!