Extra’s: personal en convenience kits

extra's

Bij het boeken van een huurcamper kan er veel informatie op u af komen. Regelmatig krijgt ons customer service team vragen over bij te boeken extra’s. Want wat is er wel en niet inbegrepen bij de huurprijs van een huurcamper? Als u in het menu van ReizenperCamper.nl een offerte opstelt is de basisprijs in principe de ‘kale’ huurprijs. Eventuele extra’s boekt u bij door ze aan te vinken in het offerte menu. Belangrijke extra’s zijn de zogenaamde convenience en personal kits. In de convenience kit zitten zaken als pannen, servies en bestek, in de personal kit zitten handdoeken en beddengoed.

Verschil per bestemming en inhoud

Tussen leveranciers onderling zit er verschil in de inhoud van de pakketten en de benaming. En ook per regio kan dit verschillen. De tarieven voor Australië, Nieuw-Zeeland, Zuid-Amerika en Zuidelijk Afrika zijn bijvoorbeeld wel inclusief beddengoed, handdoeken en keukenbenodigdheden. Voor Amerika, Canada, Japan en Europa is het over het algemeen zo dat u beddengoed, handdoeken en keukenbenodigdheden bij dient te boeken. Leveranciers Britz, Star RV en Escape werken met all inclusive tarieven waarbij u ongeacht de locatie dus de standaard benodigdheden krijgt. De benaming is per leverancier anders. Krijgt u geen personal kit als optie om bij te boeken? Dan zitten de items hiervan al bij de basisprijs of bij de convenience kit inbegrepen. Veelal wordt hetgeen u kunt bijboeken expliciet benoemd, zoals towel set of dish set. Als u een offerte opstelt krijgt u overzichtelijk in beeld wat er allemaal bijgeboekt kan worden. Door op de ‘?’ te klikken ziet u de bijbehorende toelichting. U bent natuurlijk niet verplicht deze extra’s af te nemen. Veel van onze klanten kiezen ervoor om zelf bijvoorbeeld handdoeken mee te nemen of kopen deze ter plaatse.

Neem contact op

Heeft u vragen over de extra’s die u bij kunt of wilt boeken? Neem contact op met ons customer service team, zij kunnen u hierin adviseren.