Star RV

camper huren star rv

Camper huren bij Star RV

Star RV is een onderdeel van Apollo en opereert met nieuwe campers in Australië, Nieuw-Zeeland en Amerika. Star RV is ook één van de eerste camperleveranciers in Australië die een slide-out-camper aanbieden. Star RV verhuurt campers met extra kwaliteit en luxe voor het hogere segment.

  • Gratis ‘Tourism Radio’ bij alle camperhuur in Nieuw-Zeeland. Met deze op GPS gebaseerde technologie voelt het alsof u uw eigen reisleider aan boord heeft!
  • Bieden een 5 Punten Service Star aan, wat het volgende inhoudt: valet service, linen exchange, online pre-registration, simple key drop facility, transfers van en naar de vliegvelden.

Luxe huurcampers

Star RV campers biedt luxe huurcampers in Nieuw Zeeland, Australië en in de Verenigde Staten. De campervloot bestaat uit nieuwe, luxe huurcampers, die gegarandeerd maximaal een jaar oud zijn. De campers zijn uitgerust met o.a. een flatscreen televisie, dvd-speler en i-pod docking station. Sommige camper types zijn voorzien van technische snufjes zoals een “drop down bed” en voor buiten een groot zonnescherm en barbeque set. Standaard kan men gebruik maken van valet service, schoonmaak, taxi transfers tot een maximum van $ 25,-, online registratie en dus snellere pick-up en gemakkelijke inlever service.

Star Pack

Bij een Star RV camper kan men kiezen voor het unieke Star Pack. Voor een zorgeloze camperreis biedt het Star Pack een volledige afkoop van het eigen risico, ongelimiteerd aantal kilometers, gratis one ways, gratis transfer naar de luchthaven, camper uitrusting, inclusief beddengoed en nog veel meer. Informeer bij ons naar de voorwaarden van het Star Pack.

Camperhuur locaties

Star RV heeft camperverhuur locaties in Auckland en Christchurch in Nieuw-Zeeland en in Brisbane, Cairns en Sydney in Australië. In Amerika kunt u bij Star RV een camper huren vanuit Los Angeles, Las Vegas, San Francisco en Denver.

Camper types

Star RV biedt de volgende camper types aan:

Camperhuur voorwaarden leverancier