El Monte RV

El Monte Camperverhuur

Camper huren bij El Monte

El Monte is één van de grootste camperverhuurders wereldwijd en heeft het grootste aanbod campertypes in de branche. El Monte is gespecialiseerd in lange termijn camperhuur en de meeste camperverhuur locaties zijn 7 dagen in de week geopend. El Monte is ook de eerste camperverhuurder die zich inzet voor het milieu. U kunt er voor kiezen om een vrijwillige bijdrage te leveren, welke vervolgens ten goede komt aan organisaties die zich inzetten voor groene energie. Wij kunnen u uitgebreid informeren over deze bijdrage.

Groot aanbod camperverhuurlocaties in de USA

El Monte heeft naast een divers assortiment campers ook een groot aantal camperverhuurlocaties in de Verenigde Staten. U kunt bij deze verhuurder een camper huren in: Los Angeles, San Francisco, Las Vegas, New York, Orlando, Dallas, Albuquerque, Atlanta, Boston, Denver, Miami, Chicago, Phoenix, Salt Lake City en San Diego.

Camper types

El Monte biedt de volgende campertypes aan (de Economy Range campers zijn verouderde modellen):

Online inchecken

Om het check-in proces op de locatie te versnellen, kunt u na boeking al online inchecken bij El Monte. Ga hiervoor naar de website: www.MyElMonteRV.com/check-in en vul uw gegevens volledig in.

Camperhuur voorwaarden leverancier