Cruise America

Camper huren Noord-Amerika

Camper huren bij Cruise America

Cruise America is met 133 camperverhuur locaties in Amerika en Canada de grootste camperverhuurder van Noord-Amerika. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om op de grote luchthavens in Amerika een camper op te halen. Een camperrondreis door de Verenigde Staten met een camper van Cruise America is uitermate geschikt voor gezinnen met kinderen en geeft u veel vrijheid en flexibiliteit. Bij Cruise America heeft u de mogelijkheid om vooraf in te checken voor een efficiënte en zo kort mogelijke ophaalprocedure. Daarnaast heeft Cruise America vaak scherpe aanbiedingen voor camperhuur in de USA of Canada. Informeer hiernaar bij het maken van uw camperhuur offerte.

Campings voor uw camper in Amerika

In Amerika vindt u duizenden campings in diverse klassen. De campings zijn schoon en beschikken over ruime plaatsen voor uw Cruise America camper. Veel van de campings in Amerika zijn voorzien van een “Full-hookup”. Dit betekent dat uw staanplaats beschikt over een aansluiting voor elektra, water en riool. Er zijn eenvoudige campings waar u kunt overnachten met uw camper, maar ook luxere campings die voorzien zijn van faciliteiten als een zwembad, restaurant en bar. Bent u van plan om tijdens uw camperrondreis te overnachten op een camping in de buurt van een toeristische attractie? Reserveer dan vroegtijdig uw staanplaats om teleurstelling ter plaatse te voorkomen. Wij hebben goede ervaringen met KOA in de Verenigde Staten. Op de website van KOA kunt u een staanplaats voor uw Cruise America camper reserveren. Mocht u nog iets missen? Of gelijk al een boodschapje willen doen om volledig uitgerust op weg te gaan? Cruise America locaties bevinden zich dichtbij Wallmarts waar u makkelijk uw camper kunt parkeren en gelijk gebruik kunt maken van de free full hook-up.

One Way kosten bij Cruise America

De one way kosten bij Cruise America bedragen tussen de $200 en $600. Voor de hoogte van de one way kosten voor uw route kunt u contact met ons opnemen.

Camper types bij Cruise America:

Cruise America biedt de volgende campertypes aan:

Camperhuur voorwaarden leverancier

Cruise America Specialist

Ons team werkt veel met Cruise America samen. Door regelmatig trainingen te volgen mogen wij ons Cruise America specialist noemen!

Cruise America - Specialist Logo Augst 2015_4c