Apollo

Apollo camperverhuur

Camper huren bij Apollo

Sinds de oprichting in 1985 is Apollo Motorhome Holidays uitgegroeid tot één van de grootste verhuurders wereldwijd. Bij Apollo staan klantencontact, service en scherpe prijzen hoog in het vaandel, vandaar dat u een Apollo Welcome Pack kunt verwachten voor de eerste overnachting. In dit pakket zit onder andere afwasmiddel, lucifers, zeep, zout en peper, koffie-/thee-/suiker zakjes. Kortom, alle essentiële benodigdheden voor de eerste kampeernacht! Voor een verkorte ophaalprocedure, klik op deze link en vul de belangrijkste details in. De vloot van Apollo bestaat uit ruim 3500 campers, motorhomes en 4WD campers. Alle verhuurlocaties liggen dichtbij vliegvelden of grote steden.

  • Alle campers beschikken standaard over grotere bedden en luxe extra’s.
  • De campers zijn maximaal 3 jaar oud.
  • Apollo biedt als enige verhuurder een 19ft camper aan: de Euro Tourer.
  • Apollo biedt long term korting aan, ook wanneer de camperhuur in verschillende landen gecombineerd wordt, zolang de totale huurperiode binnen 3 maanden plaatsvindt.
  • Apollo biedt gratis 24-uurs wegenwacht service aan.
  • In Nieuw Zeeland biedt Apollo gratis transfers aan.

Camper huren in Australië, Nieuw-Zeeland en Amerika

Apollo is een van oorsprong Australisch familiebedrijf met camper verhuurlocaties in Australië, Nieuw-Zeeland en de Verenigde Staten. Om precies te zijn: 10 verhuurlocaties in Australië, 2 verhuurlocaties in Nieuw Zeeland en 5 verhuurlocaties in de Verenigde Staten. Alle USA campers zijn modern en hebben de volgende luxe items: ruime bedden, generators, luifels, achteruitrijcamera’s, slide-outs en TV/dvd’s.

Nieuw: Apollo Duitsland

In 2019 heeft Apollo hun eerste vestiging geopend in Europa, namelijk in Hamburg. Vanaf hier kunt u kiezen uit 6 verschillende campertypes voor een mooie rondreis door Europa.

Tolwegen Australië

In de volgende steden in Australië zijn er tolwegen te vinden: Sydney, Melbourne en Brisbane. Het is de verantwoordelijkheid van de huurder zelf dat deze tol-belastingen betaald worden. Betaalt de huurder dit niet, dan wordt de boete naar het kantoor van Apollo/Cheapa/Hippie verstuurd en zullen zij de boete betalen voor de huurder. Achteraf wordt huurder dubbelop belast door Apollo/Cheapa/Hippie om zo de kosten te dekken. Het is ook mogelijk om een zogenaamde tolpass te kopen voor $39 bij de locatie. Deze tolpass dekt tot $50 aan tol-boetes.

Camping korting met Apollo in Nieuw-Zeeland

Camping korting met Apollo in Amerika

Veerdiensten Nieuw-Zeeland

Bent u van plan om een oversteek te maken met de Blue Ridge of de Interislander Ferry? Dan heeft Apollo goed nieuws want vanaf nu kunt u bij Apollo uw kaartje kopen. Het enige wat zij van u nodig hebben zijn de datum en het tijdstip waarop u de ferry wilt pakken. Uiteraard is het ook van belang dat u de namen en geboortedata van alle passagiers doorgeeft. Goed om te weten is dat u tot 24 uur voor vertrek kosteloos het tijdstip van uw overtocht kunt wijzigen.

Apollo 4WD campers

Als u een 4WD camper huurt, zult u door middel van dit document geattendeerd worden op de veiligheidsaspecten en wegen die u wel/niet mag betreden.

Camper types

Apollo biedt de volgende campertypes aan:

Australië

Nieuw-Zeeland

USA

Duitsland

LET OP! Vanaf 1 april 2019 geldt voor alle campertypes in Nieuw-Zeeland en USA dat de luifels op de campers niet meer gebruikt mogen worden.

De Endeavour en Hitop campers van Apollo zijn niet geschikt voor wild kamperen in Nieuw-Zeeland. Mocht u toch wild kamperen in deze campers dan riskeert u een boete van $200. Bekijk hier meer informatie over wild kamperen in Nieuw-Zeeland.

Camperhuur voorwaarden leverancier