Camper huren Chili

Camper huren Chili

Ontdek Chili met een camper!

Het langgerekte, smalle land Chili leent zich prima voor een rondreis per huurcamper. Chili is een van de meest ontwikkelde landen van Zuid-Amerika en de wegen zijn er over het algemeen van prima kwaliteit. De natuurlandschappen waarvan u op uw camper rondreis kunt genieten, zijn enorm afwisselend. Zo rijdt u in het noorden van het land met uw camper door de droogste woestijn ter wereld, de Atacama woestijn. Langs de kust vindt u prachtige stranden, waar u zich in een van de vele restaurantjes tegoed kunt doen aan een heerlijke steak of verse vis. Daalt u op uw camper rondreis verder af naar het zuiden dan komt u langs het schitterende merengebied om uiteindelijk te belanden in het uiterste zuiden, het gebied Patagonië, met gletsjers, besneeuwde bergtoppen en watervallen.

Door de bergpassen naar Argentinië

Omdat Chili zo’n smal land is, rijdt u met uw huurcamper in een paar uur tijd helemaal van de kust tot aan de grens met Argentinië. U rijdt dan dwars door het overweldigende Andes gebergte waar u bij een van de bergpassen de grens kunt oversteken. Zo kunt u bijvoorbeeld in één dag tijd vanaf de hoofdstad Santiago de Chili naar de Argentijnse wijnstreek Mendoza rijden. Bij ons is het toegestaan om met uw huurcamper van Chili naar Argentinië te reizen. Wel moet u hiervoor een extra verzekering afsluiten. Dit kunt u doen wanneer u uw huurcamper ophaalt.

Camper huren Chili

In Chili werken wij samen met verhuurbedrijf Holidayrent. Deze verhuurder heeft veel verhuurlocaties zoals Santiago de Chili, San Pedro de Atacama, Valparaiso, Puerto Varas en Punta Arenas. In Chili zijn voldoende kampeergelegenheden. Daarbij is het toegestaan om wild te kamperen in Chili, mits u de omgeving netjes achterlaat. In en nabij de nationale parken zijn ook campings te vinden. Voor meer informatie over de parken verwijzen wij u naar de website: www.conaf.cl