Camper huren Noord-Amerika

Camper huren Noord-Amerika

Onbegrensde mogelijkheden met een camper in Noord-Amerika!

Noord-Amerika staat niet voor niets bekend als het continent van de onbegrensde mogelijkheden. Zowel Amerika als Canada zijn geweldige landen om met een camper te verkennen. Een camper huren kan in veel locaties in Noord-Amerika en wij werken samen met gerenommeerde camperverhuurders in Amerika en Canada. Maak een vrijblijvende camperhuur offerte op onze website en wij adviseren u graag over de mogelijkheden. U kunt ook contact opnemen met één van onze camperspecialisten voor een vraag over het huren camper Noord-Amerika.

Geniet van uw vakantie met een huurcamper

De Nationale parken van Noord-Amerika bieden het beste van de ongekend mooie natuur en zijn ingesteld op bezoekers die rondreizen door Amerika en Canada met een camper. Ook de wegen in Noord-Amerika zijn doorgaans zeer geschikt voor het rijden met een camper zodat u heerlijk ontspannen kunt genieten van het uitzicht en van uw vakantie met een huurcamper. Kijk voor een overzicht van campings in Noord-Amerika op de website van KOA of Free Campgrounds.

Combineer uw camperrondreis door Amerika en Canada

Het is ook mogelijk om een camper te huren voor uw rondreis in Amerika en deze camper weer in te leveren in Canada. Voorwaarde is wel dat u de camper in hetzelfde land inlevert als waar u hem opgehaald heeft. Veel camper reizigers huren bijvoorbeeld een camper vanuit San Francisco of Seattle in de Verenigde Staten en combineren hun camperrondreis met een bezoek aan de provincies Alberta en British Columbia in Canada. U merkt het, de camperhuur mogelijkheden in Amerika en Canada zijn werkelijk onbegrensd!

Wegbrengspecials voor nieuwe campers

De meeste camperverhuurders in de USA en Canada bieden in het voorjaar diverse camperhuur wegbrengspecials aan. U heeft de mogelijkheid een gloednieuwe camper op te halen in de buurt van Chicago of Toronto en deze naar diverse bestemmingen te brengen, voor een sterk gereduceerd tarief. Neem contact op met de reserveringsafdeling voor de mogelijkheden met betrekking tot wegbrengspecials.