Camper huren in Cuba

camper huren in Cuba

Ontdek Cuba met Reizen per Camper

Het in de Cariben gelegen paradijs dat Cuba heet, heeft veel te bieden voor een prachtige camperrondreis over het eiland. Cruise in uw huurcamper langs het schitterende fel blauwe water en de witte stranden van de spectaculaire kustlijn die Cuba omringt. Rijd door het UNESCO beschermde Valle de Vinales met haar indrukwekkende rotsformaties en groene natuur en bezoek de gezellige steden van het eiland zoals hoofdstad Havana. Dit is de ultieme stad om de unieke oude auto’s te bewonderen en de gastvrijheid van het Cubaanse volk te ervaren. Wilt u een camper huren in Cuba? Maak dan in het menu hiernaast eenvoudig een vrijblijvende offerte. Zoekt u meer informatie over camperreizen in Midden-Amerika? Ons customer service team adviseert u graag over de mogelijkheden met een camper.

Rondreizen in Cuba

Cuba is maar liefst drie keer zo groot als Nederland, dus de afstanden zijn vaak groter dan men denkt. Voor een rondreis van twee weken is het aan te raden om een driehoek te rijden van Havana naar Viñales en Trinidad, om uiteindelijk uw camper weer in te leveren in Havana. In deze rondreis heeft u een prachtige afwisseling van de groene natuur en bijzondere diersoorten met de kleurrijke straten van Trinidad en Havana. Mocht u langer dan twee weken reizen, dan kunt u er ook voor kiezen om het eiland van west naar oost te verkennen.

Een camper huren in Cuba

In Cuba werkt Reizen per Camper samen met Daiquirí Tours in Havana. Deze partner heeft meer dan 20 jaar ervaring in toerisme en biedt naast camperhuur ook verschillende excursies en begeleidende tours. Hoewel u bij een vakantie naar Cuba misschien niet meteen aan een camper denkt, is dit een ideaal vervoersmiddel op het eiland. Wild kamperen niet is er toegestaan, maar zijn er verschillende campings op het eiland. Daarnaast heeft Daiquirí Tours een samenwerking met veel hotels op Cuba, waar u met de camper op de parkeerplaatsen mag overnachten en de services van het hotel mag gebruiken.