Camper huren Zwitserland

nieuwjaarskorting bij WorldWide Campers

Ontdek Zwitserland met een huurcamper

Een camperreis door Zwitserland staat garant voor prachtige vergezichten, slingerende bergweggetjes en de zuivere buitenlucht van de Alpen. Het hele jaar door is Zwitserland een fijne vakantiebestemming. Het wintersportseizoen laat Zwitserland van een hele andere kant zien dan de lange zomers. Vertrek met uw huurcamper vanuit wereldstad Zurich en trek er op uit om de vele meren, gletsjers en bergpassen te ontdekken. Van de natuurrijke regio Graubünden tot het mondaine meer van Genève en de vele musea die de steden rijk zijn, Zwitserland biedt een camperreis boordevol afwisseling.

Een camper huren in Zwitserland

Zwitserland is een heerlijk vakantieadres voor avontuurlijke levensgenieters. Een stevige wandeling of fietstocht door de bergen en langs de meren sluit men af met een koud wijntje en Zwitserse kaas. De wijngaarden lonken en de Zwitserse chocolade en kazen staan wereldwijd bekend om hun hoge kwaliteit. Er zijn talloze overnachtingsmogelijkheden, van grote familiecampings tot kleinschalige kampeerweiden bij de boer waar u terecht kunt met uw huurcamper. Of u nou reist met vrienden, uw partner, of met het hele gezin, wij adviseren u graag bij het vinden van de beste camper voor uw vakantie.

Vertrouwd en makkelijk reizen met een camper in Zwitserland

Wij werken in Zwitserland samen met McRent, de grootste camperverhuurmaatschappij in Europa. McRent hanteert een hoge kwaliteitsstandaard en de campers zijn nooit ouder dan drie jaar. Bij het ophalen van uw camper bij McRent ontvangt u duidelijke instructies over de camper. Het is ook mogelijk om vooraf online te registreren zodat u efficiënt en snel uw camper kunt ophalen ter plaatse.