Camper huren Zweden

Camper huren Scandinavië

Beleef Zweden met een huurcamper

Zweden is een land dat u absoluut een keer gezien moet hebben! En natuurlijk is er geen betere manier dan een rondreis per camper om zoveel mogelijk van het land te zien en te genieten van de ongerepte natuur. In Zweden geldt net als in Finland en Noorwegen het unieke Allemansrecht. Dat maakt het mogelijk om uw camper 24 uur vrij te parkeren, mits dit niet in een natuurreservaat of ander beschermd natuurgebied is en u geen schade aan de omgeving veroorzaakt.

Rondreizen per camper door Zweden

Waar u met uw camper ook komt in Zweden, het weidse landschap is er adembenemend mooi. En de schitterende natuur wordt afgewisseld door moderne steden, met veel cultuur, eeuwenoude gebouwen en interessante musea. Die afwisseling zorgt er voor dat een rondreis per camper door Zweden voor elk wat wils biedt. Ook voor gezinnen met kinderen is een camper rondreis hier een ideale vakantie, want het land heeft veel attractieparken, dierentuinen en ander kindervermaak.

In het zuiden van Zweden liggen de meeste grote steden, zoals natuurlijk de hoofdstad Stockholm, de gezellige stad Göteborg aan de zuidwestkust en Malmö in het uiterste zuiden. In het midden van Zweden is het rustiger en vindt u een perfecte mix van natuur en cultuur. En wanneer u met uw huurcamper verder doorrijdt naar het noorden wordt het landschap steeds ongerepter en uitgestrekter. Hier kunt u zich echt één voelen met de natuur en lange wandeltochten maken, kanovaren, sportvissen en wanneer er sneeuw ligt natuurlijk skiën of een sledetocht maken.

Een camper huren in Zweden

Wij werken in Zweden samen met McRent en Touring Cars en heeft een verhuurlocatie in hoofdstad Stockholm. Een extra reden om uw camper te huren via Reizenpercamper.nl, is dat u zich niet hoeft te beperken tot Zweden tijdens uw rondreis. U mag met uw huurcamper heel Scandinavië doorkruisen. Dus ook een bezoek aan Noorwegen of Finland behoort tot de mogelijkheden! Voorwaarde is alleen wel dat u uw  huurcamper weer inlevert in het land waar u de camper ook heeft opgehaald. Wilt u meer weten over hoe uw camper verzekerd is, ga dan naar de pagina verzekeringen.