Camper huren Nederland

camper huren Nederland

Nederland mag dan een klein land zijn, toch is er meer dan genoeg te zien in eigen land om een rondreis vol afwisseling te maken per camper. Het Nederlandse wegennet is zeer uitgebreid en u kunt overal per camper komen. Geniet van al het moois dat ons land te bieden heeft: van groen polderlandschap, tot bos en heidevelden, langgerekte kust met mooie zandstranden en natuurlijk het vele water.

Met de camper door Nederland

In Nederland werken wij samen met verhuurder McRent. U kunt uw huurcamper ophalen in Amsterdam of Nijkerk. Waarvandaan u uw rondreis per camper ook begint, u bent nooit ver verwijderd van interessante bezienswaardigheden, gezellige steden en leuke dorpjes. Breng met uw camper een bezoek aan een van de vele vissersplaatsen rond het IJsselmeer, rij met uw camper langs de Friese meren, de Drentse heidevelden, de Limburgse heuvels, de Brabantse bossen, de Zeeuwse kust en de Hollandse polders.

De campers van McRent

McRent is de grootste camperverhuurmaatschappij in Europa en hanteert een hoge kwaliteitsstandaard. De campers zijn nooit ouder dan drie jaar. Bij het ophalen van uw camper bij McRent ontvangt u duidelijke instructies over de camper. De campers die McRent in Nederland verhuurt, zijn maximaal geschikt voor vier personen. Voor meer informatie over deze verhuurder, kunt u terecht op de pagina verhuurders.