Camper huren Italië

camper huren Italië

In ‘Bella Italia’ is het comfortabel rondreizen met een camper. Cultuur, natuur en heerlijk eten staan in Italië garant voor een geweldige vakantie. Verken met uw camper het prachtige Toscane vanuit, de kleurrijke bloemenrivièra, de historische steden of zak op uw gemak helemaal af naar het zuiden, tot in de hak van ‘de laars’.

Rondreizen door Italië per huurcamper

In Italië kunt u met uw camper werkelijk alle kanten op. Wilt u een rondreis maken door de landelijke streken Toscane en Umbrië? Dan kunt u bijvoorbeeld beginnen in de stad Bologna of in de stad Pisa, met zijn beroemde scheve toren. Hier haalt u uw huurcamper op en daarna kan de rondreis beginnen door het glooiende landschap vol cypressen, wijnvelden en eeuwenoude dorpen en stadjes. Wanneer u met uw camper naar het noorden rijdt, kunt u een bezoek brengen aan Venetië met zijn gondels en kanalen. Ook de stad Milaan, met de overweldigende Dom en vele beroemde modehuizen is een bezoek meer dan waard. Rijdt u met uw camper naar het zuiden, dan ligt ook een bezoek aan de hoofdstad Rome in het verschiet. Eventueel kunt u hier uw huurcamper dan weer inleveren.

Wilt u liever het zuiden van Italie verkennen per camper? Kies er dan voor uw camper op te halen in Napels en rij hiervandaan langs de opgravingen van Pompeii en de vulkaan de Vesuvius. Vervolg uw reis richting het zuiden en zak langs de Amalfikust af richting Sicilië. Vergeet daarbij niet om de vulkaan de Etna te bewonderen en natuurlijk te genieten van de Siciliaanse keuken in een van de vele restaurantjes die u tegenkomt.

Een camper huren in Italië

Wij werken in Italië samen met verhuurders Blurent en McRent. U heeft bij deze verhuurder een ruime keuze uit verhuurlocaties waar u uw camper op kunt halen. Zo heeft McRent onder meer verhuurlocaties in Napels, Rome, Milaan, Venetië, Bologna en Pisa. Wacht dus niet langer en vraag geheel vrijblijvend een offerte bij aan via het menu links op deze pagina.