Camper huren Griekenland

Camper huren Griekenland

Ontdek Griekenland met een huurcamper

Griekenland is een heerlijke vakantiebestemming: volop zon, strand, lekker eten en een eeuwenoude cultuur. Dankzij de goede infrastructuur en talloze routeopties is Griekenland perfect te ontdekken met een camper. Vertrek vanuit wereldstad Athene om het schiereiland Peloponessos te doorkruisen of neem een boot naar een van de Griekse eilanden. Er zijn er talloze die een vakantie op zich waard zijn, zoals Kreta. Op Kreta hebben wij een verhuurlocatie in Rethymnon. Met meer dan 300 dagen zon, een gunstig prijspeil en volop campings is Griekenland een ideale bestemming om uw volgende campervakantie door te brengen.

Een camper huren in Griekenland

Met een camper kunt u op eigen tempo het prachtige Griekse binnenland ontdekken. Het bekendst zijn echter de 6.000 eilanden, zoals Corfu, Rhodos en Kos maar ook minder bekende eilanden zoals Chios, Kefalonia en Kythira zijn goed te combineren in een ‘island-hopping’ trip met de camper. De helderblauwe Middellandse Zee is nooit ver weg en er zijn heel veel mooie campings langs de kust waar u met uw camper terecht kunt. Sfeervolle dorpjes geven u de gelegenheid om van het Griekse leven te proeven, letterlijk en figuurlijk! Verse vis en een Griekse salade met olijven mag natuurlijk niet ontbreken.

Veilig en comfortabel reizen met een camper in Griekenland

Wij werken in Griekenland samen met Camperclub Greece, een lokale expert die garant staat voor kwaliteit, veiligheid, comfort en het laatste design. Zo kunt u altijd zorgeloos genieten van uw camper vakantie in Griekenland.