Camper huren Frankrijk

camper huren Frankrijk

Rij uw eigen Tour de France met een camper! Van de grillige Normandische kust tot aan de met sneeuw bedekte toppen van de Alpen en de zonnige terrasjes in Nice aan de Middellandse Zee, Frankrijk is een heerlijk en divers vakantieland dat uitermate geschikt is voor een rondreis per huurcamper.

Uw rondreis door Frankrijk per camper

Door het hele land zijn schitterende campings, voorzien van alle faciliteiten die u zich maar kunt wensen. Kiest u een kleinschalige camping bij een lokale wijnboer? Of gaat u met het gezin op pad en heeft u liever een grotere camping met allerlei voorzieningen voor de kids? Het is allemaal mogelijk. Een rondreis per huurcamper maakt het heel gemakkelijk om elke paar dagen een nieuwe kampeerplek op te zoeken en dus een vakantie vol afwisseling te hebben. Het heerlijke klimaat en lekkere eten en drinken maken Frankrijk al sinds jaar en dag een geliefde vakantiebestemming voor Nederlanders.

Een camper huren in Frankrijk

Wij werken in Frankrijk samen met Avis Car-Away, Blurent en met McRent en heeft verhuurlocaties in Parijs (Charles de Gaulle en Orly), Marseille, Nantes, Toulouse, Lyon en Ajaccio (Corsica). Het is ook mogelijk om een rondreis door Frankrijk te combineren met een bezoek aan bijvoorbeeld Spanje of Italië. Voorwaarde is wel dat u uw camper ophaalt en ook weer inlevert in hetzelfde land. Kijk op de verhuurderspagina voor meer informatie over de verschillende verhuurders.