Camper huren Estland

camper huren estland

Beleef Estland met een huurcamper

Estland is de noordelijkste van de drie Baltische Staten en een opkomende vakantiebestemming. Met uw eigen huurcamper beleeft u Estland optimaal. U bepaalt uw eigen route en tempo en bent er zo van verzekerd dat u het meest meekrijgt van al het moois dat Estland te bieden heeft. Hoofdstad Tallinn is absoluut een budgetvriendelijke metropool waar reizigers de Baltische sfeer bij uitstek kunnen proeven. Maak ook eens een oversteek naar Helsinki met de ferry, in slechts 2 uur staat u in Finland!

Rondreizen per camper door Estland

Estland is een overzichtelijke en compacte vakantiebestemming. In een week of twee kunt u een heel mooie camperreis door Estland maken, waarbij u ook Tallinn ontdekt. Heeft u langer de tijd, of wilt u meer zien? Rijd dan ook naar de andere Baltische staten, Letland en Litouwen. Of maak de oversteek naar Finland en lever uw camper bijvoorbeeld in in Helsinki.

Een camper huren in Estland

Wij werken in Estland samen met Touring Cars en heeft een verhuurlocatie in hoofdstad Tallinn. Touring Cars is de camperspecialist van Noord-Europa met meer dan 30 jaar ervaring en meerdere vestigingen in Finland, Zweden, Noorwegen, Estland en IJsland. De verhuurstations van Touring Cars liggen in de directe omgeving van de luchthavens en bieden gratis transfers aan van en naar de luchthavens. Naast de belangrijke verhuurstations van Touring Cars in de hoofdsteden, werkt deze verhuurder ook met zogenaamde drop-off only bestemmingen in Malmö, Götenborg, Bergen, Stavanger, Ivalo en Tampere. Een extra reden om uw camper te huren, is dat u zich niet hoeft te beperken tot Estland tijdens uw rondreis. U mag met uw huurcamper heel Scandinavië doorkruisen. Dus ook een bezoek aan Zweden, Noorwegen of Finland behoort tot de mogelijkheden! Informeer naar de voorwaarden en neem contact met ons op.