Camper huren in Japan

Wilt u een camper huren in Japan? Met een camper heeft u alle vrijheid om Japan te ontdekken op uw eigen tempo. U kunt gaan en staan waar u wilt en heeft altijd uw eigen slaapplek bij de hand. Het aanbod huurcampers is groot en wij werken altijd alleen met gerenommeerde camperverhuurders. Daarnaast heeft Japan veel campings waar u met de camper makkelijk kunt staan.

Ontdek Japan per camper

Japan is een eilandstaat in Azië en staat bekend om haar eeuwenoude cultuur en vooruitstrevende technologieën. Een land van contrasten, waar traditionele ceremonieën hand in hand gaan met de laatste high tech snufjes. Japan bestaat in totaal uit meer dan 6000 eilanden, waarvan de 4 grootste: Hokkaido, Honshu, Shikoku en Kyushu het meeste landoppervlak beslaan. Hoofdstad Tokyo is een van de grootste steden ter wereld en sinds kort kunt u onder andere hier terecht voor een huurcamper!

Rondreizen door Japan met een huurcamper

Begin uw rondreis door Japan in hoofdstad Tokyo. Dompel uzelf onder in de drukte van de neon jungle en alle futuristische technologieën. Na uw bezoek aan Tokyo is het heerlijk bijkomen in bijvoorbeeld een traditioneel Japans badhuis, een Onsen of tijdens een thee ceremonie. De spirituele kant van Japan vindt u terug in de vele tempels en altaren voor het Boeddhisme en Shinto. Uw bezoek aan Japan is niet compleet zonder de bekende Mount Fuji te bezoeken. Daarnaast heeft Japan 34 nationale parken waar u de prachtige natuur van dit bijzondere land kunt intrekken.

Huur uw WorldWide Camper in Japan

In Japan werkt WorldWide Campers samen met de verhuurders El Monte en McRent. Beiden hebben een uitstekende staat van dienst en bieden verschillende campertypes aan. McRent verhuurt vanuit de locaties Hiratsuka, Kai en Nagano. El Monte verhuurt vanuit Tokyo. Omdat camper rijden in Japan anders is dan in bijvoorbeeld Europa of Amerika, heeft McRent een handige reisgids met daarin onder andere vertalingen van de verkeersborden en waar u op moet letten tijdens het rijden. Bent u enthousiast en wilt u een camper huren in Japan? Vraag een vrijblijvende offerte aan via het menu links op de website of neem contact op met onze camperspecialisten.