Camper huren Nieuw-Zeeland

Camper huren Nieuw-Zeeland

Huur een camper in Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland is de ultieme bestemming om per camper te ontdekken, niet heel verwonderlijk dus dat steeds meer klanten kiezen voor dit unieke land. Ontdek de wonderschone, ongerepte natuur van Nieuw-Zeeland met een camper. Of u nu een camper rondreis begint vanuit Auckland, Christchurch of Queenstown, op de website van Reizenpercamper.nl heeft u altijd een ruim aanbod campers bij verschillende camperverhuurders. Zo kunt u kiezen voor een kleine hippe tweepersoonscamper zoals de Jucy Cabana camper, heel geschikt als backpack camper. Een goede middenklasse camper is bijvoorbeeld de Explorer van Britz, perfect voor een gezin met twee kleine kinderen. Bent u met een groot gezin op vakantie of houdt u gewoon van een ruime of luxe camper, dan is de Perseus 31ft camper misschien wel wat voor u. In Nieuw-Zeeland maakt het niet uit met welke camper u reist, alle campers zijn een garantie voor een onvergetelijke camperrondreis! Camper huren Nieuw-Zeeland geeft u volledige vrijheid om dit prachtige land op uw tempo met een camper te ontdekken.

Ga eiland-hoppen in Nieuw-Zeeland met een camper

Nieuw-Zeeland is een prachtig land om in rond te reizen, er is weinig verkeer, de wegen zijn goed onderhouden en het fabelachtige landschap maakt elke kilometer die u aflegt mooier. Ga eiland-hoppen en verken zowel het Zuider- als het Noordereiland. Vanuit Wellington kunt u gemakkelijk met de ferry naar Picton komen. U zult dan ongetwijfeld ook ontdekken waarom zoveel reizigers verliefd zijn geworden op dit land. Het is wel aan te raden de ferry vooraf te reserveren.

Camperverhuurders in Nieuw Zeeland

In Nieuw-Zeeland werken wij onder meer samen met de camperverhuurders Britz, Star RV, Apollo, Jucy campers, Cheapa Campa en Hippie Campers. Voor meer informatie over deze camperverhuurders kunt u kijken op de pagina verhuurders.

Wild kamperen met een camper in Nieuw-Zeeland

Kamperen in het wild is een van de redenen om met de camper door Nieuw-Zeeland te rijden. Of u nu aan een meer, rivier of strand wilt staan met uw camper, het kan allemaal. Wel is het van belang dat u als ‘wild kampeerder’ rekening houdt met een aantal zaken. Een van de belangrijkste regels is dat u kampeert in een zogenaamde ‘self-contained’ camper. Dit houdt in dat de camper over een toilet, douche en afvalwatertank moet beschikken. Voor meer informatie over wild kamperen met een camper in Nieuw-Zeeland kunt u contact met ons opnemen, of bekijk de informatie die onze leverancier Jucy geeft.

Veilig de weg op met een camper

Ga veilig de weg op in Nieuw-Zeeland met uw huurcamper en neem de website Drive Safe goed door voor vertrek. De website helpt u bij het plannen van uw camper rondreis en geeft u diverse veiligheidstips. Ook vindt u op deze website een interessante video over de verkeersregels met een camper in Nieuw-Zeeland.