Camper huren Australië

Camper huren Australië

‘Go down under’ met een camper!

Australië lijkt er bijna voor gemaakt om met een camper rond te reizen. Tijdens onze zomer is het in Australië winter. Gelukkig is het weer in grote delen van Australië tijdens de winter nog steeds beter dan de gemiddelde Europese zomers hier. Een populaire route per camper in Australië is die van Cairns naar Brisbane. U ervaart het tropische klimaat van de provincie Queensland met uw camper langs de kustlijn van de Gold Coast. Deze regio is erg geliefd bij surfers en dus backpackers.

Camper huren Australië

Wij bieden u een verscheidenheid aan camperverhuurders in Australië aan. Of u nu met een 6-persoons motorhome of een knusse budgetcamper rond wilt reizen, op de website van Reizenpercamper.nl kunt u kiezen voor een camper die past bij uw wensen. Backpacken in Australië met de grootste vorm van vrijheid kan met een busje van Hippie Camper of Jucy campers, twee camperverhuurders in Australië die leuk beschilderde campervans verhuren voor de backpacker die op wil vallen.

Voor een gezinsvakantie in een motorhome met zekerheid kiest u voor een camper van Apollo of Britz. Bij camperverhuurder Britz kunt ook ook een 4×4 camper huren. Informeer voordat u uw camper huurt goed naar waar u wel en niet mag rijden met uw huurcamper. Ook als u kiest voor luxe kunt u een camper huren. Wij werken samen met Maui en Star RV, camper verhuurbedrijven die gloednieuwe, luxe campers verhuren. Kortom, een camper huren in Australië staat garant voor een avontuurlijke camper vakantie, voor welke verhuurder u ook kiest. Bekijk voor een overzicht van campings de website van Big4. Via onze leveranciers Britz en Apollo krijgt u 10% korting op uw verblijf bij een Big4 camping!

All Inclusive camperhuur tarieven

Alle campers worden verhuurd zonder kilometerrestrictie, zodat u zorgeloos kunt reizen. Dus ook al reist u met uw huurcamper van Sydney helemaal naar Perth, u komt achteraf nooit voor extra kosten te staan. Informeert u voordat u uw huurcamper ophaalt naar de mogelijkheden voor de verzekeringen van uw huurcamper en het afkopen van het eigen risico.

Bespaar op uw camperrondreis door Australië

Aangezien het best wel een stuk vliegen is naar Australië is het gebruikelijk om een lange vakantie te boeken. Binnenlandse vluchten zijn goedkoop en erg populair in Australië. U kunt op Reizenpercamper.nl meerdere campers boeken voor diverse camperlocaties. Kies bij het reserveren van meerdere campers altijd voor dezelfde camperleverancier, zodat u in aanmerking kunt komen voor de Long hire korting van de verhuurder op uw camperhuur. Huur in Australië een camper op één van de volgende locaties of combineer uw camperhuur vakantie in Australië met het huren van een camper in Nieuw Zeeland:

  • Adelaide
  • Alice Springs
  • Broome
  • Darwin
  • Hobart
  • Melbourne