Camper huren Afrika

camperhuur aanbieding afrika

Ontdek Zuidelijk Afrika met een huurcamper

Zuidelijk Afrika is voor velen een droombestemming. Op het grootste continent ter wereld kunt u op Reizenpercamper.nl terecht voor een camper in Namibië en Zuid-Afrika. Bezoek de wildparken en bekijk de Big Five veilig en comfortabel vanuit uw eigen huis op wielen!

Camper huren in Afrika

Een rondreis door meerdere landen behoort ook tot de mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld uw camper ophalen in Kaapstad, Zuid-Afrika en dan richting Namibië en Botswana reizen om uw camper tenslotte na een onvergetelijke reis weer in Johannesburg in Zuid-Afrika in te leveren.

Een camper in Afrika geeft u volledige vrijheid!

Over het aantal kilometers dat u tijdens uw rondreis per camper aflegt, hoeft u zich geen zorgen te maken. Op Reizenpercamper.nl huurt u uw camper met een ongelimiteerd aantal kilometers, dus u heeft geen extra kosten achteraf. Ook zijn al onze campers standaard verzekerd tegen aansprakelijkheid, diefstal en vandalisme. Zie voor meer informatie hierover de pagina verzekeringen.

Camperverhuurders in Zuidelijk Afrika

In Zuidelijk Afrika werken wij onder meer samen met de verhuurbedrijven Bobo, Britz, en Maui. Meer informatie over deze bedrijven kunt u lezen op de pagina verhuurders.